Palvelut & hinnat

Helomedia tuottaa kaikki yrityksesi video- ja multimediatarpeet räätälöidysti ja tarpeesi huomioiden. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Palvelut:

Tuotteen, palvelun, yrityksen tai yhteisön esittely- tai mainosvideo. Liikkuva kuva on tehokkain tapa aktivoida kohderyhmääsi ja vahvistaa brändi-imagoa. Nykyaikaiset välineet ja tietotaito videosisällön hyödyn maksimoimiseksi tuovat teille parhaan mahdollisen vastineen sijoitukselle. Hinnat vaihtelevat projektien mukaan, ja näistä sovitaan suunnitteluvaiheessa.
Tuottaako yrityksesi tai yhteisösi itse videomateriaalia? Käytä hyväksesi Helomedian osaamista video- ja äänimateriaalin viimeistelyssä. Nostamme teidän videomateriaalinne uudelle tasolle jälki- ja värikäsittelyn keinoilla.
Suoritamme kuvaustoimeksiannot nykyaikaisella ammattikalustolla uusimpia teknologioita ja ammattitaitoamme hyödyntäen. Hoidamme haluamanne kuvauksen puolestanne ja toimitamme teille valmiin kuva- ja äänimateriaalin haluamassanne  tiedostomuodossa.

Asiakaslähtöisyys:

4K- ja UHD- tekniikka ovat meille arkipäivää

Kaikki kuvauksemme voidaan toteuttaa normaalia HD-televisiota neljä kertaa tarkemmalla 4K-standardilla. Uusimpia mobiili- ja näyttölaitteita käyttävät katsojat saavat ennennäkemättömän visuaalisen kokemuksen, samalla kun lisätty tarkkuus tuo HD-laitteita käyttäville entistä terävämmän kuvan. 4K on meille arkipäivää, ja kaikki projektit voidaan toteuttaa näitä uusia tekniikoita käyttäen minimaalisilla lisäkustannuksilla.

Asiakaslähtöisyys ei ole pelkkä sana

Video- ja multimediasisältö on monimutkainen kokonaisuus. Me haluamme tehdä pelkästään projekteja, joista on asiakkaallemme aidosti hyötyä. Miten tämä varmistetaan? Me tarjoamme jokaiselle asiakkaalle ilmaisen suunnittelupalaverin, jossa käymme läpi projektin lähtökohdat, ja mietimme mikä on paras tapa videosisällön käyttöön. Hyödynnä täysin riskitön ja velvoitteeton suunnittelupalaveri ja saat selkeän kuvan siitä miten uusia medioita ja videosisältöä voidaan käyttää hyödyn maksimoimiseksi.